Czyngis-Chan, charyzmatyczny, dynamiczny, okrutny, gwałtowny i ambitny, był genialnym dowódcą wojskowym, znakomitym politykiem i zdobywcą świata, który zjednoczył koczownicze plemiona z azjatyckich stepów i stworzył imperium mongolskie, największe terytorialnie państwo w historii ludzkości. Jednak wielkie sukcesy tego bohatera i potwora okupione były straszliwą ceną - terrorem i masowymi rzeziami ludności w całej Eurazji na niespotykaną dotąd skalę.
Bardzo skuteczna seria Czyngis Chan bazująca na naturalnych i popularnych składnikach jak wątroba i kukurydza. Połączenie tych dwóch smaków z indywidualnym miksem dało niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju zapach, który po umieszczeniu pod wodą prowokuje do brań zwłaszcza te większe okazy. Doskonały wybór na każdą porę roku i każdą wodę.
Mongolska kuchnia z powodu surowych warunków jest ograniczona do mięsa i nielicznych warzyw. Zwierzęca WĄTROBA jako źródło żelaza jest jednym z jej składników i podobnie jak KUKURYDZA bogata w minerały i kwasy omega- 3 wzbogaca przynętę Czyngis – Chan
Nuta główna zapachowa: wątroba-kukurydza
Gotowe do użycia ziarna orzecha tygrysiego zalane koncentratem o konkretnej nucie zapachowej. Z uwagi na to, iż orzech tygrysi jest bardzo chętnie pobierany przez karpie i amury, produkt zalecany jest na wszelkiego typu łowiska.
Opakowanie: 100 ml